Over mij

Waarom ik je kan leren om de bewuste creator van je leven te worden


Ik heb mijn wereldbeeld serieus verruimd


Laat ik me even voorstellen. Ik ben Kathleen Koninkx.

43 jaar jong. Ik ben auteur, researcher, mindset- en visualisatie expert, spreker, Q-creator (quantum creator) en bullshit matador (comedy alter ego). 

 

Ik ben eigenlijk al heel mijn leven op zoek geweest naar antwoorden over de aard van de realiteit waarin we leven. Ik had altijd het vage gevoel 'er klopt iets niet'. Het wereldbeeld waarin we leven is niet het volledige verhaal. Na twee decennia van zoeken naar antwoorden op de relevante levensvragen heb ik gevonden wat ik zocht. Ik had ontdekt dat ik mezelf niet kan 'vinden' in de buitenwereld. In plaats daarvan diende ik mezelf te creëren van binnenuit, met behulp van mijn gedachten en emoties.  De vraag was niet 'Wie ben ik?' maar 'Wie wil ik graag zijn?'. Ik heb een innerlijke staatsgreep gepleegd en de regie definitief teruggenomen. Ik heb daardoor mijn wereldbeeld serieus verruimd. Ik zie het menselijk potentieel vanuit een groter perspectief en door een roze bril.

 

Ik was er zo klaar mee om het 'machteloze slachtoffer' van andere mensen, externe omstandigheden, het lot en de maatschappij te zijn. Ik ben naar binnen gegaan en heb ontdekt dat ik de krachtige creator ben die kiest uit de menukaart van het leven kunnen wat ik wil ervaren. Het is heerlijk bevrijdend om op deze speelse en tegelijk krachtige manier in het leven te staan.

 

De wereld is een weerspiegeling van jezelf

 

De wereld is een weerspiegeling van jezelf. En voornamelijk van wat je onbewust gelooft. Je onbewuste overtuigingen, gedachten en emoties creëren je leven. Wat we denken, geloven en voelen is onze eigen verantwoordelijkheid. Wij zijn de bange of avontuurlijke scenarioschrijvers van ons levensverhaal.

 

Het leven heeft meermaals mijn geloof in dit nieuwe wereldbeeld en het onderliggende geloofssyteem getest. Deze tests waren een uitnodiging om mijn geloofssysteem (en mindset) maximaal te stretchen en mijn troon definitief te claimen. Dit rijpingsproces was de aanzet om mijn eigen methode te ontwikkelen (Innerlijke Staatsgreep). Ik zie het als mijn missie om particulieren en ondernemers te motiveren om ook een innerlijke staatsgreep te plegen. Wil jij de negatieve verhaallijnen leren herschrijven en het leven aantrekken waar je stiekem altijd van gedroomd hebt?

Om te 'hebben' dien je eerst te 'zijn'


Na decennia van zelfonderzoek is er in mijn beleving één sleutel die eruit springt. Je persoonlijkheid (mindset) bepaalt je persoonlijke realiteit. Je trekt niet aan 'wat je wilt' maar 'wie je bent'. Veel mensen willen in hun leven iets veranderen zonder eerst zelf te veranderen. Dit werkt niet. Je dient eerst zelf te worden/belichamen wat je in de wereld wilt ervaren. Om te 'hebben' dien je eerst te 'zijn'. Waarom worden rijke mensen rijker? Dat is geen toeval. Je kan geen rijk leven manifesteren vanuit een schaarste mindset. Leer daarom creëren en manifesteren op identiteitsniveau. 


Alles is mogelijk voor wie gelooft


Ik geloof oprecht dat alles mogelijk is voor wie gelooft. Er zijn geen limieten aan wat bereikt kan worden in één mensenleven. Het is een kwestie van stap per stap je geloofsbruggetje te vergroten en je mindset te stretchen. De enige limiet zijn we zelf. Word daarom baas in eigen hoofd. Het leven is niet bedoelt om een strijd, maar om een onvergetelijk avontuur te zijn. Don't settle for less. 


Wil dit zeggen dat er nooit iets negatief kan gebeuren of dat je niet eens een dipje hebt? Natuurlijk niet. Alleen... blijven we hier niet in hangen en leren we onze zeilen (gedachten en emoties) bij te stellen om op koers (doel) te blijven. 


You are the operant power. Own it.

Causation is mental ...

not physical.